De unde poți achiziționa cărțile mele

Salut!
După cum am menționat și la despre mine, sunt autoarea volumului Fiind imagine. Eseuri din adolescență, care poate fi achiziționat on-line de pe Cărturești, eMag, Librărie.net, Datagroup. Poți urmări și pagina de Facebook a cărții. 

Dacă îți place să citești YA Fantasy, în ianuarie 2021 a apărut romanul meu, Împărăția ultimului cerb, pe care-l poți achiziționa de aici - Petale Scrise​, Cărturești, LibriseMag, Bookzone, Casa cu cărți - pentru UK, Librăria Adler și Librăria Cart-Welt - pentru Germania. Pentru a fi la curent cu peripețiile romanului, te invit să-i urmărești pagina de Facebook.

Străjerul Nopții de Mangan a văzut lumina tiparului în octombrie 2022 și este un Fantasy stand alone, cu elemente de romance și mister. Îl poți procura de aici.


Toate cărțile mele sunt pe Goodreads și Storygraph, unde ai ocazia să le dați note, să lași impresiile tale despre lectură, să le adaugi pe lista de TBR și de ce nu, să le recomanzi prietenilor :)

La fel, toate cărțile pot fi achiziționate și direct de la mine, cu autograf. Trimit prin curier, prețul transportului fiind suportat de către cumpărător, iar plata se face în cont. Nu ezita să mă contactezi pentru comenzi la dr.elenaduta@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu