vineri, 2 martie 2018

Blogs To Follow: Distandi

Și a mai trecut o lună, oficial e primăvară, timpul pentru a vă spune despre blogurile pe care le urmăresc în cadrul Blogs to Follow. Astăzi vă vorbesc despre Diana Stan, pe care am cunoscut-o prin intermediul blogului ei, Distandi.
Nu-mi amintesc cu exactitate cum am descoperit blogul Dianei - asta se întâmpla în perioada liceului - dar țin minte că mi-a plăcut foarte mult cum îi sună titlul. Pe vremea aceea, activam pe alt blog, pe platforma Wordpress și parcă-mi lipsește acea conexiune care se creea între bloggeri și cititorii săi.
Trecând peste aceste detalii, blogul Dianei m-a cucerit prin simplitatea sa și prin postările calde, care transmiteau o multitudine de emoții adolescentine. Dacă nu mă înșel, eu și Diana suntem de aceeași vârstă, iar adolescența noastră s-a suprapus calendaristic, ca să-i spun așa. Practic, în momentele în care mă simțeam la pământ, postările de pe blogul ei m-au ajutat să trec peste anumite lucruri. Când eram fericită, postările de pe blogul ei mă inspirau să-mi urmez visele. 
Ca să o cunoașteți mai bine pe Diana, trebuie să-i răsfoiți blogul. Eram fascinată de faptul că ea a făcut arheologie (sper să nu mă înșel, dacă da, mii de scuze!), că a lucrat într-un muzeu și că ultima dată știu că era undeva în lumea cărților. Multe lucruri ne leagă: pasiunea pentru lectură, scrisul pe blog, drumul spre minimalism... dar cel mai mult pentru mine Distandi înseamnă melancolia zilelor în care rămâneam în fața monitorului ore în șir, citind postări, fraze, comentarii și răsfoind blogul Dianei, iar timpul părea să nu mai existe.
Oriunde ai fi astăzi sau în viitor, îți doresc o viață frumoasă, făcând ceea ce-ți dorești să faci, să fii apreciată pentru meritele tale și să rămâi mereu o persoană simpatică și luminoasă, așa cum te-am cunoscut eu prin intermediul cuvintelor!

2 comentarii:

  1. Mulțumesc mult, Vulpiță dragă! Creștem și trecem prin momente la depărtare, dar ținem legătura!
    Te îmbrățișez! >:D<

    RăspundețiȘtergere