marți, 3 aprilie 2018

Drumul spre minimalism - Săptămânile 28-31

Salut!
De foarte mult timp nu v-am mai ținut la curent cu ce se mai întâmplă în viața mea la capitolul Drumul spre minimalism, dar uite că mi-a venit inspirația.
Luna ce a treut a fost plină de evenimente - am fost plecată o săptămână la Vatra Dornei să fac practică cu facultatea și am fost al naibii de mândră de mine că, față de data trecută, am luat mai puține lucruri cu mine și am purtat toate hainele pe care le-am avut, așa că la întoarcere nu am rămas cu supărarea că aș fi cărat cu mine o haină pe care nu am mai ajuns să o port. Am învățat să mă dau cu snowboardul - mă rog, cât poți învăța în două zile, dar pentru mine asta a fost o experiență frumoasă pentru că nu m-aș fi crezut în stare să mă dau cu placa și să fiu încântată de această activitate.
În ceea ce privește my spending habits, aici am cam dat-o-n bară: am cumpărat lucruri care nu îmi erau strict necesare, dar pe care le voiam neapărat. Aici mă refer la cosmetice. Le folosesc, dar nu zilnic, așa că oarecum sunt împăcată cu ideea că am dat bani pe acestea și că în timp, le voi utiliza complet. Urmează să scriu despre aceste produse pe blogul meu de beauty, dar nu știu când.
Și dacă tot a venit primăvara de-a binelea (deși încă mă adaptez la schimbarea orei), m-am decis să schimb garderoba de iarnă cu cea de primăvară. V-am menționat ceva legat de această activitate într-un articol precendent și uite că mă țin de cuvânt. Sunt al naibii de mulțumită de mine că odată ce am făcut curat în haine, am văzut că absolut tot ceea ce se încadrează în categoria haine de iarnă a fost purtat. Vă arăt mai jos ce am purtat în sezonul rece din acest an:
2 rochii mai grosuțe + un cardigan
1 pulover împletit de mama, 2 bluze mai grosuțe, 1 bluză cu imprimeu
4 bluze mai subțiri + o maletă-body
2 bluze același model, culoare diferită + o cămașă
o fustă și o pereche de pantaloni scurți mai grosuți
3 perechi de blugi
O parte dintre haine - bluzele mai subțiri și blugii mai rămân la vedere, pentru că merg purtate în zilele mai reci de primăvară. Hainele mele pentru sezonul cald sunt cam numeroase și acest lucru nu îmi place, dar le voi da răgaz până la finele lui mai să văd care e intrusul ce ocupă spațiu și nu este purtat. Oricum, vă țin la curent :)
V-am mai spus că m-am ambiționat să citesc măcar trei cărți pe lună din biblioteca mea sub hashtag-ul #citsescceam și am reușit în martie să citesc titlurile propuse. În aprilie nu știu dacă voi avea același succes, dar vedem.
Cam asta a fost pentru ultimele patru săptămâni. Voi ce ați mai făcut?

2 comentarii:

  1. Am tot amânat momentul când voi face și eu lucrul acesta - ordine în haine, însă este clar că trebuie să mă apuc, iar articolul tău tocmai m-a inspirat să mă apuc de treabă chiar astăzi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult! A trecut ceva timp de când l-am scris, azi mă apuc și eu de ordonat hainele mele - de data aceasta, cele de primăvară-vară. Mult spor :)

      Ștergere